买琴买鼓,就找魔菇!

吉他中國论坛

搜索

[原声吉他人物] MARTIN D -45 到了

吉他中国微信公众号
之前弹过一把HD28印象很深。这次也算圆了梦想之一。。

手感有点不太适应,弦太粗,明天换一套010超轻型的录出顶级世界级音色。今天太累了,明天早上视听图片

吉他中国抖音
太尿性了
GC视频号
期待ING
买琴买鼓,就找魔菇
传说中的西门烧烤?!?!大驾光临民谣区了啊!!!
给哥烤两串大腰子 补补、
3万块啊  都是有米的人啊
牛逼大了!
是相当 尿性,

LZ长的跟  华强有点相哦。

真JB   dei~
强烈支持  视听
嗯】

等着看看
今晚通宵等视听!!
恭候明天的行动 早点休息
我的经验 你今天睡不着
四川省MARTIN代理占个广告位
支持西门上个图
惊得我一脸屎尿,哥要通宵等试听
看头像签名就知道是牛叉的人……
黑社会老大
琴在哪呢 在哪呢 吊我胃口是不

明天速速传上了给我们过过眼瘾
原帖由 ovation93 于 2009-8-28 19:55 发表
3万块啊  都是有米的人啊

d45不是3万就能入手的
西门大哥   你在吊我们胃口啊 [em18]
原帖由 顽皮豹 于 2009-8-28 21:53 发表

d45不是3万就能入手的

现在涨价了,4万出头了,今年4月以前还是不到4万,但不知道西门这只特殊的琴多少钱,先看了照片再说
我喜欢楼主的签名。。。。
西门大哥(这么叫有点像那个。。。)

就等你的视听和图片了
坐等西门大哥的视听~
啊··3W多的琴····
坐等烧烤,哦不是,马丁
强帖肯定要留名啦,呵呵~
I'm interested in your guitar, will you sell it for $5,300? Aug-27-09
A:   Thanks for the offer but I think I'll pass. I want to be fair to everyone that's bidding and let the auction run its course. Good luck.
Q:  Your pictures are not showing. Aug-26-09
A:   I Called Ebay, pictures should be back online now.! Please let me know if you're still having difficulty viewing the pics and I'll get it sorted out... Regards, Patrick
Q:  I AM VERY INTERESTED IN THIS GUITAR. COULD YOU PLEASE TELL ME WHAT A DREADNOUGHT MARTIN GUITAR IS? OR WHAT DOES THE WORD DREADNOUGHT MEAN?? ALSO IS THIS THE SAME D45 MARTIN THAT THE MARTIN WEBSITE LIST FOR TEN THOUSAND DOLLARS?? IF SO, HOW WERE YOU ABLE TO AQUIRE IT FOR 7400?? JUST WANT TO MAKE SURE THERE ARE NO DEFECTS OR PROBLEMS. PLEASE DONT TAKE MY QUESTION OFFENSIVELY. I JUST WANT TO MAKE SURE I FULLY UNDERSTAND WHAT IT IS I AM BIDDING ON BEFORE MAKING WHAT I WOULD CONSIDER TO BE A FAIR BID AND BEFORE I DECIDE WHAT THE MAX AMOUNT I WOULD BE WILLING TO PAY FOR WHAT SEEMS TO BE A REALLY FINE INSTRUMENT AND OPPORTUNITY. I TRUELY APPRECIATE YOUR WILLINGNESS AND TIME TO ANSWER. SINCERELY, CRIS CLARK Aug-25-09
A:   Yes the MSRP on this guitar is $10,000 and I got a great price ($7,400) on the guitar because a close friend of mine worked for guitar center. I was also able to choose best wood grain, sound and book matching. Martin Dreadnought guitars are also known as "D-size" guitars. Martin Dreadnought guitars have model numbers consisting of "D-" followed by a number, such as "D-18" and "D-45". The dreadnought guitar body is deeper and larger than most other guitars. Hope this helps, let me know if you have any other questions, Patrick

martin D45,40000多能买到新的?
震惊的屎尿乱流啊
lz必须上视听
怎么我印象中D45是6w多。。?
我记得也是6W多,
西门大人从电版来此指教,小民伏拜,
烧烤管够不
我9万人民币成交的。

回复 34# 西门烧烤 的帖子

无图片 无视听 无真相
天天炫耀自己设备 然后下面一帮人口水 自尊心好满足啊 ……真要炫耀的话  拿点作品出来给大伙听听
楼上的真是个完美的收尾啊
原帖由 西门烧烤 于 2009-8-29 09:14 发表
我9万人民币成交的。

你的钱还真不少 我有把93年的红棉5k要不?绝对绝版收藏琴
以尿洗面~ 赶紧上图

9万一把的吉他没见过~
琴呢~~~~~~