买琴买鼓,就找魔菇!

搜索
楼主: jellyroger

[吉他弹唱知识] 帮人扒和弦 , 继续前人的事业

吉他中国微信公众号
jellyroger您用的是什么声卡呀?您用的AKG C3000B要3000多,,,最近想换快声卡,给点建议吧roger大哥
吉他中国抖音
原帖由 田九九 于 2009-3-13 23:15 发表
楼上的,楼主帮我扒的歌我都已经谢过了。还有,我请楼主扒的歌你说自己先找找,我已经在http://www.ultimate-guitar.com/找过,要不,你帮我找找。

可以的。首先说我是个吉他新手。在我能力内能帮到您的。我很乐意效劳。多多怀有感恩的心。对您没什么坏处。
GC视频号
祝我生日快乐  ~温岚

C    C/5+(x32110)    C     Dsus2/#F(2x0230)

Dm7                   Em     Am
我知道伤心不能改变什么
  F7M       F/G(3x3211)   Cadd9
那么~让我诚实      一点
   Am           (4x2400)   G    Dsus2/#F
诚实~难免有不能控制的宣泄
   Dm7                       Gadd11(320013)
只有关上了门 不必理谁

Dm7                 Em       Am
一个人坐在空荡包厢里面
F7M          F/G      Cadd9
手机~让它休息一夜
   Am           (4x2400)   G    Dsus2/#F
难~想切歌 切掉回忆的画面
Dm7                      Gadd11    G
眼泪不能流过十二点

C
生日快乐~
        G/B
我对自己说
      Am          Em/G(322000)
蜡烛点了 寂寞亮了
     F7M             C/E
生日快乐 泪也溶了
     Dm7                      Gadd11   G
我要谢谢 你给的你拿走的一切

C              G/B
还爱你~带一点恨
      Am            Em/G
还要时间 才能平衡
    F7M              C/E
热恋伤痕 画面重生
   Dm7   G   C      C/5+    C    Dsus2/#F
祝我生日~快乐

REPEAT

#C              #G/C(x3654x)
还爱你~带一点恨
      #Am          Fm
还要时间 才能平衡
      #F             #C
热恋伤痕 画面重生
     #Dm7   #G   #C
祝我生日~快乐

帮忙,不胜感激

买琴买鼓,就找魔菇
希望楼主帮忙,1945那年的谱
在网上找到谱了,可惜字太小,放大后又都模糊了
辛苦辛苦
http://ai123.blogbus.com/logs/32357616.html
视频
原帖由 问到你翻脸 于 2009-3-14 14:30 发表
酒逢知己少喝几杯,话不投机多说几句~ 没事了,哥几个的人品都值得肯定~ 我不是说了么咱们这些人总比那些蔫把儿茄子蔫把儿坏的搭拉孙儿好多了,那种人你给他说什么都是“嗯”“啊”“是”的,其实心里做着劲儿呢…… ...

不知道说什么好……算了……不麻烦楼主了……
麻烦楼主求下谱:

歌名:梦里的声音  歌手:张学友  专辑:昨夜梦魂中

试听地址:http://www.cnmusic.com/music/149219/

搜了几天网上很多地方没找到,所以求谱(原调)
加了你的MSN兄弟 可惜没回应。。。

梦里的声音
歌手:张学友
专辑:昨夜梦魂中
曲:徐日勤 词:小美

风吹送落寞的乱絮
微风知我日夕想著谁
浓情的心无言碰碎
远留 爱恋的禁区
心 飘进绝望昏睡里
原因 讨厌日夕想著谁
情路遇骤变真是太累
谁又可取替还空虚
不相信 人真心相爱还是罪
谁又叫我碰上还判罪如尖锥
是你的声音和痴心眼眸但仍留梦里
总挥不去仍令我每天追忆过去
即使分隔仍梦里见你的声音说别去
楼主真的很强大 我无语了 真的很膜拜!!!致敬的同时求一首我真的是没法找到的谱子
方大同 薛凯琪的 四人游
http://vfile.home.news.cn/music/ ... 81753335234fd2c.mp3
小弟尝试扒了好多次 都觉得不满意....还是感谢下楼主 正好取经!
忘记贴歌词了 我贴下歌词方便楼主进行扒谱
四人游
你的长发为何不留
你干么会学懂喝酒
你那个男朋友
酒量也算一流
聊个一整夜只怕不够
你为甚么跟他闹酒
你莫非要借酒浇愁
你那个女朋友
到底还有没有
搞不好我们四个人去旅游
原来一回头
原来才显出你温柔
我当时爱得不够
原来只能够做朋友
从前快乐没变哀愁
原来在那关头
全因舍得分手
你说是否荒谬
我们比从前看起来更熟
改天你母亲搞贺寿
我带女友出来走走
你就知我理由
不外乎太羞
如果要一起去旅游去欧洲
那天澎一声关门
就走很想问
你有没有眼泪想流
你以为
你的魅力大得足够
少有我们像在迎新怀旧
原来一回头
原来才显出你温柔
我当时爱得不够
原来只能够做朋友
从前快乐没变哀愁
原来在那关头
全因舍得分手
还去不去欧洲
四个人不许酸溜溜
水平有限,不会扒歌…… 不过基本上我需要的歌都能在网上找到的说

还是非常十分严重地支持!
雷锋楼主!!请帮我扒一首kings of convenience的homesick
http://www.cococ.com/play/190892.html

Kings of Convenience - Homesick

I loose some sales

and my boss won't be happy

But I can't stop listening to the sound

Of two soft voices mended in perfection

From the reels of this record that I found

Everyday there's a boy in the mirror

Asking me what are you doing here

Finding all my previous motives

Growing increasingly unclear

I've travelled far

and I've burned all the bridges

I believed as soon as I hit land

All the other options held before me

Will wither in the light of my plan

So I loose some sales

and my boss won't be happy

But there's only one thing on my mind

Searching boxes underneath the counter

On a chance that on a tape I'd find

A song for

Someone who needs somewhere

To long for

Homesick

Cause I no longer know

What home is
最近听到黎明的新歌——事过境迁,完全的吉他伴奏,很有意境的一首粤语歌,能帮忙爬下谱吗?

http://www.tudou.com/programs/view/pcKqRaiYp74/

黎明  事过境迁
作曲:陈奂仁填词:林若宁
编曲:陈奂仁监制:陈奂仁

床上正思念    门外已一年
和你相处的那年仿佛於昨天
从平淡到轰烈    甜睡到失眠
才知深厚的爱情得一声再见
新街招都只可以不断贴
当街灯天天照着危楼重建
为你无缘兑现  恋爱恒常改变
才永远成为经典

一转眼事过境迁    相恋也沦为悼念
回忆你抽的烟再没法子复燃
而遗失的岸边与及停不低钟表店
跟着你生命线渐变

贫乏到丰盛    愚笨到聪明
和你湮远的旅程轻得不再轻
延续了宿命    赢尽了虚荣
才知参透的爱情多麽的扫兴
新的歌比不起往昔动听
新的表追忆往事成为旁证
待你年迈以后   早以磨平率性
忘记了难忘心声

一转眼事过境迁相恋也沦为悼念
离开你的一天应验最准预言
重覆的日出照着同一式的挂念
生活变关系变

一天天事过境迁相恋也沦为悼念
回忆你抽的烟再没法子复燃
重覆的日出照着重覆中的挂念
跟着你生命线渐变
交汇处遇见
羡慕!!!!!!
头像被屏蔽
谢谢楼主    我又来了   这个我实在是没能力自己搞定

JOHN MAYER      BELIEF      木吉他现场的版本

没有谱子    网上只有电吉他的单音版本

再次拜托你了

http://www.youtube.com/watch?v=WdRI64d_VUo

http://www.youtube.com/watch?v=8Jrn9AJ2iI0

都可以
头像被屏蔽
BELIEF歌词

Is there anyone who ever remembers
changing their mind from the paint on a sign?,
is there anyone who really recalls
ever breaking rank at all
for something someone yelled real loud one time?
oh, everyone believes
in how they think it oughta be
and they're not going easily

belief is a beautiful armor
but makes for the heaviest sword
like punching underwater
you never can hit who you're trying for
some lead the exhibition
and some have to know they tried
it's the chemical weapon
for the war that's raging on inside
from emptiness to everything
and no one's going quietly

we're never gonna win the world
we're never gonna stop the war
we're never gonna beat this
if belief is what we're fighting for

we're never gonna win the world
we're never gonna stop the war
if belief is what we're fighting for

is there anyone you can remember
ever surrender with their life on the line?

what puts a hundred thousand children in the sand?
belief can, belief can
what puts a folded flag inside his mother's hand?
belief can, belief can
太感动了,谢谢楼主了!!!!!!!!!!!!!!!!!
不错,厉害
顶了。/高人 等待
楼主给帮趴一下天下无贼上的一首歌撒,谢谢喽!
La Vie En Rose
http://appleshow.cc/bbs/1534266/ShowPost.aspx
还有齐秦的run to me
http://www.aiting.com/MusicData/play/8691.html
谢谢啊!
runtome歌词
if ever you've got rain in your
heart,someone has hurt you and
tom you apart,am i unwise to
open up your eyes to love me,
and let it be like they said it
would be,me loveing you girl,and
you loving me,am i unwise to
open up your eyes to love me.
*run to me,when ever you're longly,
run to me,if you need a shoulder,
now and than,you'll need someone
older,so darling,you run to me.
and when you're out in the cold,
no one beside you and no one to
cold,am i unwise to open up your
eyes,to love me,and when you're
got nothing to lose,nothing to
pay for, and nothing to choose,
am i unwise to open up your eyes,
to love me.
http://www.56.com/u16/v_Mzk1ODY2MDY.html

楼主帮忙扒一下这个.  孙燕子的 我要的幸福..  非常感谢

为爱情付出
为活着而忙碌
为什么而辛苦
我仔细纪录
用我的双眼
在梦想里找路
该问路的时候
我不会装酷
我还不清楚
怎样的速度
符合这世界
变化的脚步
生活像等待
创作的黏土
幸福
我要的幸福
渐渐清楚
梦想
理想
幻想
狂想
妄想
我只想坚持每一步
该走的方向
就算一路上偶而会沮丧
生活是自己选择的衣裳
幸福
我要的幸福
没有束缚
幸福
我要的幸福
在不远处
又来麻烦楼主扒几首果味vc的歌,上次楼主给扒的已经会弹了。我知道楼主你很辛苦,你有空的时候就帮小弟看看吧,不着急慢慢扒。关心楼主的兄弟们也请你多担待呵呵,楼主确实高人,不过无事不登三宝殿,小弟确实扒歌水平有限呵呵。
Ocean is Dead
http://www.1ting.com/player/6e/player_294237.html

My situation
Singing for nothing
Cause I have not feeling
My ocean is dying
When I'm falling
Without your direction
Did I tell you what I hear?
Oh that's so easy
Baby don't you want this then?
Take my faith away from me

Imagination
Oh my sweetie
Did I tell you what I feel?
That's so easy
Baby don't you want this then?
Take my ocean away for me
午后三点   http://www.1ting.com/player/6e/player_294231.html
我用我奇怪的音乐
打动你的冷漠
午后三点阳光洒落
沉默被你打破
你说我莫名的羞涩
正符合你的规则
时间瞬间停在此刻
你我不知所措

失眠的太阳
无声无息温暖已淹没你我

你说你梦见过此刻
甜蜜让你迷惑
午后三点阳光洒落
象梦中的场合
还说我莫名的羞涩
正符合你的规则
时间瞬间停在此刻
而忽然不知所措

失眠的太阳
无声无息温暖已淹没
恋爱的太阳
给我一个最完美午后三点

因为我有我这奇怪的音乐
因为你有你这动人的冷漠
因为午后阳光为你洒落为你而照亮
http://www.1ting.com/player/6e/player_294229.html

指针空洞地旋转折断
机械的心脏独自紧张
北方的幽光 短暂明亮
水晶圣像 充满碰撞
Could you say?
It’s forever to move
And I wait
A chance of silent change
Could you sing now?
Did you sigh?
镜中景象勉强的伪装
从大气层的深处反光
北方的忧伤 孤芳自赏
消失乐章 神秘漫长
And I wait
This time for me
This time for you
This time for me
This time for you
And I wait
罗素广场
http://www.1ting.com/player/6e/player_294239.html
繁华的夜 失眠的街
二十五英里的旅行 你和我
你说这夜色是首歌
而我不明白谁能 是作者

In your eyes 谁能看见
你的世界的颜色

如果你的 微笑属于我
我感到无数彩虹在夜空
是否爱会给看似不需要的
在罗素广场中的 那个我

In your eyes 谁能看见
你的世界的颜色
Cause your eyes 告诉我
I will be right there, you could say.

In your eyes
In your eyes
Cause your eyes, 告诉我
Cause your eyes
Cause your eyes
I will be right there, you could say.

繁华的街 失眠的夜
二十五英里的旅行  你和我
对天歌

变调夹 2 品

前奏  Asus2    Bsus4/A(x04440)     Dm   Asus2    E7

Asus2
惺惺相惜相见
A7Msus2(x02100)
手足执手相勉
A6(x04220)       E
道义两战对地对天
E
高高举杯交错
Bm7
壮志写我诺言
Bm7                 E
紧交心髓都不变迁

Asus2
现在春花开遍
A7Msus2
日后秋风不免
Bm7/A(x04232)   E
旧日故事谁代上演
E
恋恋不舍不弃
Bm7
与你握手滋味
Bm7     E      Asus2
一生相依不改变

D
有你有伤势是有着有义
A       D7           A7M
没有当天没有今天
Bm7             B7
笑问何时何地再遇从前人面
E                E7
你是否会知旧面

Asus2
现在春花开遍
A7Msus2
日后秋风不免
Bm7/A              E
旧日故事谁代上演
E
恋恋不舍不弃
Bm7
与你握手滋味
Bm7    E      A
一生相依不改变

( Asus2    Bsus4/A(x04440)     Dm   Asus2       A13(x05422)  )

D
有你有伤势是有着有义
A       D7            A7M
没有当天没有今天
Bm7              B7
笑问何时何地再遇从前人面
E            E7
你是否会知旧面

Asus2
现在春花开遍
A7Msus2
日后秋风不免
Bm7/A               E
旧日故事谁代上演
E
恋恋不舍不弃
Bm7
与你握手滋味
Bm7     E      Asus2
一生相依不改变
Soft Black Stars

Am   F            G           Em        F      G        Am
Little children snuggle under soft black stars
     Am       F         G           Em     F      G        Am
And if you look into their eyes soft black stars
C                                  Am                     F                     G
Deliver them from the book and the letter and the word
Am                 F            G    Em     F            G             Am
And let them read the silence bathed in soft black stars
Am         F            G           Em      F      G        Am
Let them trace the raindrops under soft black stars
    Am   F            G           Em        F      G        Am
Let them follow whispers and scare away the night
C                             Am                     F                 G
Let them kiss the featherbreath of soft black stars
Am                F            G        Em    F                 G                  Am
And let them ride their horses licked by the wind and the snow
Am   F            G           Em        F         G              Am
And tip-toe into twilight where we all one day will go
Am   F              G         Em        F      G        Am
Caressed with tendrils and with no fear at all
C                               Am             F                                       G
Their faces shining river gold washed with soft black stars
Am               F                  G                    Em        F      G        Am
And angels' wings shall soothe their cares
Am             F                 G           Em        F      G        Am
And all the birds shall sing at dawn
Am        F         G           Em        F      G        Am
Blessed and wet with joy
C                   Am                        F   G
You and I will meet one day
Am     F            G   Em        F      G        Am
Under a nightsky             lit by soft black stars
Jesus and Mary Chain-----my girl

琴降半音

C               F                    C        F
I've got sunshine on a cloudy day
                       C                    F                                 C             F
And when it's cold outside I've got the month of May
C   Dm7    F       G
I     guess  you'll say
C             Dm7        F             G
What can make me feel this way?
C                                          F        G
My girl, I'm talkin' 'bout my girl

C                                F                               C       F
I've got so much honey the bees envy me
           C                            F                                C            F
I've got a sweeter song than the birds in the tree
C   Dm7  F     G
I guess you'll say
C            Dm7           F            G
What can make me feel this way?
C                                         F        G
My girl, I'm talkin' 'bout my girl

C   F
Hey, hey, hey
C    F       Dm7   G   Em   A
Hey, hey, hey

D               G                   D       G
I don't need money, fortune or fame
     D                       G                                       D             G
I got all the riches, baby, that one man can claim
D   Em   G     A
I guess you'll say
D             Em            G             A
D                                     G       A
My girl, talkin' 'bout my girl

D                                                         G    A
I've got sunshine on a cloudy day, my girl
D             G    A
'cause when I got my girl, I got all the riches one man can claim
D            G      A   ......
Talkin' 'bout my girl, yeah my girl
原帖由 Magic(L)tear 于 2009-3-14 19:08 发表
希望楼主帮忙,1945那年的谱
在网上找到谱了,可惜字太小,放大后又都模糊了
辛苦辛苦
http://ai123.blogbus.com/logs/32357616.html
视频

这首曲子是指弹曲子, 用txt 没办法表达,  变调夹 3 品, 用的都是 G调 的一系列的和弦, 建议你还是看图的谱,或者 gtp
可不可以用C调的和弦扒一下梁静茹的丝路,后面转了调之后我扒不出来。好想弹啊~~~~
戴佩妮的我想也没关系~~thanks~
http://mp3.baidu.com/m?tn=baidum ... +%B4%F7%C5%E5%C4%DD
你若想看仔细就请你靠近
我对你而言也许是透明的
你若想说清楚就请你呼一口气
好好让我耳朵醒一醒
这灯火下我遇见日出的倒影
它说这步伐有太多的秘密
所以我走我的途径
我想也没关系
就算我没有出息
我还有声音的眼睛
来捕捉你擦肩而过留下的美丽
我想也没关系
就算我没有出息
我还有声音的眼睛
我想也没关系
就算我不够聪明
我会用我的热情试著去瓦解
这城市的拥挤
别人看我还不够仔细
也许是我情愿是透明的
说了太多却忘了呼吸
也许是时候让耳朵苏醒
这灯火下我遇见日出的倒影
它说这步伐有太多的秘密
所以我走我的途径
我想也没关系
就算我没有出息
我还有声音的眼睛
我想也没关系
就算我不够聪明
这城市的拥挤
太多藉口没有帮助
太多追逐没有归属
太多关注只会泛起
你更多假像性的保护
我想也没关系
就算我没有出息
我还有声音的眼睛
我想也没关系
就算我不够聪明
这城市的拥挤
梦里的声音  张学友  昨夜梦魂中

琴降半音

前奏  Cm7    Gm    Cm7   Dm7    G

C        G/B(x20003)      Am    Am7/G(3x2010)
风吹送落寞的       乱絮
F7M(xx3210)   C/E(xx2010)   Dm7    Gsus4(3x0013)   G
微风知我       日夕想著    谁
F7M   G/F(xx3433)     Em    Am
浓情的心            无言碰碎
F7M     Em  Am   Dm7   Gsus4  G
远留   爱恋的禁区

C          G/B       Am    Am7/G
心 飘进绝望昏睡里
F7M        C/E         Dm7    Gsus4   G
原因 讨厌日夕想著谁
F7M    E             Am
情路遇骤变真是太累
F7M   Em  Am   Dm7      G
谁又可取替还空虚

C                           Am
不相信 人真心相爱还是罪
Dm                 G              C       G
谁又叫我碰上还判罪如尖锥
     Em       A            Dm7        Fm
是你的声音和痴心眼眸但仍留梦里
C             Am           Dm7   G  C
总挥不去仍令我每天追忆过去

( Dm7   Em   Dm7   Em   Dm7   Em   Am    G )

REPEAT

C            Am               Dm7  G     F     C/E   #Dm(xx1013)   Dm7    G   C
即使分隔仍梦里见你的声音说别去

F7M    C7M .....
这贴要顶啊,到时候整理到一起也挺壮观的.
方大同 薛凯琪   四人游

变调夹 1 品

前奏  Em7(x7x787)    #D7M(x6x786)     D7M(x5x675)    Cm9(x3133x)    Bm9(x2022x)
            Em7      #D7M    D7M     Cm9 [ x3x (333 --> 555) ]     Bm9(x20222)

Em7(xx2433)     A7            D7M [ xx022(0 --> 2) ]      (xx0223)  (xx0222)   [ xx02(11 -->22) ]
你的           长发为何不留
Em7      A7        D7M [ xx022(0 --> 2) ]      (xx0223)  (xx0222)   [ xx02(11 -->22) ]
你干    么会学懂喝酒
Em7    A7
你那个 男朋友
[ xx02(11 -->22) ]          G7add13(3x345x)
酒量也算           一流
Cm7(x3534x)    F7(1x121x)     #A7M(x13231)    A7sus4(x02030)
聊个        一整夜只怕    不够

Em7    A7            D7M [ xx022(0 --> 2) ]      (xx0223)  (xx0222)   [ xx02(11 -->22) ]
你为  甚么跟他 闹酒
Em7    A7            D7M [ xx022(0 --> 2) ]      (xx0223)  (xx0222)   [ xx02(11 -->22) ]
你莫  非要借酒浇愁
Em7    A7
你那个女朋友
[ xx02(11 -->22) ]          G7add13(3x345x)
到底还有没有
Cm7          F7    #A7M     A7sus4    A7
搞不好我们四个人     去旅游

D7M(xx0222)
原来一回头
Em7(xx2433)    #Fm7(xx4655)     G7M(xx5777)          #Fm7(2x2220)
原来才        显出            你             温柔
C7sus2(x3x333)     A7    D7M
我当时            爱得不够
Em7    #Fm7   G7M      #Fm7
原来只 能够  做    朋友
C7sus2     A7       D7M
从前快    乐没变哀愁
     Am/D(xx0210)
原来在那关头
G7M(xx5432)     C7sus2
全因舍得     分手
#Fm7     B7
你说是否荒谬
Em7       A7           D7M
我们比从前看起来更熟

改天你母亲搞贺寿
我带女友出来走走
Em7   A7
你就知我理由
D7sus2(x5x555)     G7add13(3x345x)
不外乎          太羞
Cm7          F7    #A7M     A7sus4    A7
如果要一起去旅游     去欧洲

CHORUS
Em7    #Fm7   D7M   A7sus4     #A7M
我们比从前   看起来        更熟

#A7M
那天澎一声关门
Am7      #A7M
就走很想问
         Am7
你有没有眼泪想流
    #C7M(x46564)
你以为
  #D7sus2(x6x666)     #G7M(xx6888)
你的魅力            大得足够
#C7M               Cadd11(x32011)    C
少有我们像在迎新怀旧

F7M(xx3210)
原来一回头
Gm7(3x333x)   Am7      #A7M    Am7
原来才        显出   你     温柔
#Am/#D(xx1321)    C7sus2    F7M
我当时            爱得      不够
Gm7    Am7    #A7M   Am7
原来只 能够  做  朋友
#Am/#D   C7sus2     F7M
从前快   乐没变    哀愁
     Cm/F(xx3543)
原来在那关头
#A7M       #Am/#D
全因舍得分手
Am7        Am/D(xx0210)
还去不去欧洲
Gm7   Am7  #A7M    #A/C(x3x331)
四个人 不许  酸  溜溜
感谢楼主  太厉害了。。。。。真是见到功底了  再次向你致敬 工作量那么大 还是坚持不懈 除了赞扬我不知道还能为你做什么了!接受我最崇高的致敬与膜拜!
http://box.zhangmen.baidu.com/m? ... 7728&tn=baidumt,丝路%20%20&word=mp3,http://www.chengdeshi.com/main/m ... a2hnZ2lhY2ZpZ29pazE$.mp3,,[%CB%BF%C2%B7]&si=%CB%BF%C2%B7;;%C1%BA%BE%B2%C8%E3;;17904;;17904&lm=16777216&mtid=1&d=9
如果流浪 是你的天赋
那么你 一定是我 最美的追逐
如果爱情 是你的游牧
拥有过 是不是 该满足
谁带我踏上 孤独的丝路 追逐着你脚步
谁带我离开 孤独的丝路 感受你的温度
我将眼泪流成天山上面的湖
让你疲倦时能够扎营停伫
羌笛声 胡旋舞 为你笑 为你哭
爱上你的全部 放弃我的全部
爱上了你之后 我开始领悟
陪你走过一段 最唯美的国度
爱上了你之后 我从来不哭
谁是谁的幸福 我从来不在乎
谁是谁的旅途 我只要你记住
星星就是 穷人的珍珠
你的笑支撑着 我虔诚的最初
狂风沙是我单薄衣服
穿越过亚细亚的迷雾
谁带我踏上 孤独的丝路 追逐着你脚步
谁带我离开 孤独的丝路 感受你的温度
我将眼泪流成天山上面的湖
让你疲倦时能够扎营停伫
羌笛声 胡旋舞 为你笑 为你哭
爱上你的全部 放弃我的全部
云破日出 你是那道光束
带著平凡的我走过奇迹旅途
Over...
谢谢哦!!!

回复 675# jellyroger 的帖子

感谢楼住。很好很原版。。。谢谢。。。
辛苦楼主了,顶!
http://www.stsky.com/Music/129134.htm
小女人
穿上你的衣服
回忆你的温度
和那个下雨天
手牵手一起漫步
穿上那高跟鞋
我喜欢被你呵护
桌上被折的大头贴
证明我们的幸福
喜欢一辈子
就这样做个小女人
喜欢两个人
就这样幸福带缕缕
拉开兰色的窗帘
阳光有些刺眼
还有温暖的脸
照着我一往直前
对街的婚莎店
老板娘笑得好甜
照片记下我们的脸
让我们岁岁年年
喜欢一辈子
就这样做个小女人
喜欢两个人
就这样幸福带缕缕
喜欢一辈子
就这样做个小女人
喜欢两个人
就这样幸福带缕缕
喜欢一辈子
就这样做个小女人
喜欢两个人
就这样幸福带缕缕
喜欢一辈子
就这样做个小女人
喜欢两个人
就这样幸福带缕缕
厚着脸皮又来讨歌

http://www.tudou.com/programs/view/yPg650FqPZw/

洛克班-我想你的快乐是因为我
其实我什么都没做
但你的眼神告诉我
你已准备在我怀里降落
期待我为你完成水蜜桃的梦
忽远忽近若即若离
我们都彼此拥有
自己的森林
该退该进
其实我自己都搞不清
你失望的脸刻在我脑海里
我想你的快乐是因为我
这是一种骄傲的美丽
只要我对你眨眨眼
你就微笑
你会思考我说的每句话
期待一个确定的回答
我想或许会有这么一天
但不在眼前
抱歉我无法说爱你
没有勇气承受这压力
你要习惯这暧昧的游戏
答案若太早公布
你就不会觉得有趣
忽远忽近若即若离
我们都彼此拥有
自己的森林
该退该进
其实我自己都搞不清
你失望的脸刻在我脑海里
我想你的快乐是因为我
这是一种骄傲的美丽
只要我对你眨眨眼
你就微笑
你会思考我说的每句话
期待一个确定的回答
我想或许会有这么一天
但不在眼前
我想你的快乐是因为我
这是一种骄傲的美丽
只要我对你眨眨眼
你就微笑
你会思考我说的每句话
期待一个确定的回答
我想或许会有这么一天
但不在眼前
能幫忙編下"馮曦妤"的<避風港>么?

http://music.sogua.com/song/673/23268673.htm  <= 試聽地址.

謝謝了!

歌詞:
也许曾让你失望你从不放在心上
在你心中我有别人没有的漂亮
甜的都留给我尝苦的只会自己扛
遇上风风雨雨你会把我冲进你衣裳

握着你的手我不愿放
千金不换的温暖
无穷无尽的爱护来自你凝望我的目光
对我好不要求我偿还
因为这份爱是天下无双
有你在我才学会勇敢坚持我梦想
感谢你当我的避风港

也许曾让你失望你从不放在心上
在你心中我有别人没有的漂亮
甜的都留给我尝苦的只会自己扛
遇上风风雨雨你会把我冲进你衣裳

握着你的手我不愿放
千金不换的温暖
对我好不要求我偿还
因为这份爱是天下无双
做我翅膀让我飞翔

握着你的手我不愿放
千金不换的温暖
对我好不要求我偿还
因为这份爱是天下无双
面对风风雨雨我再不会迷茫
让我来当你的避风港
楼主高人也
齐秦 拥挤
http://www.133yy.com/play.asp?nameid=49312
在一段路上的拥挤
当等待终将成回忆
真实的感受的
都将会继续

别再提过去的分离
再继续也将是过去
所有的感动的
都将再继续

所有的拥挤所有的回忆
生命是喜悦是阳光是雨
所有的过去所有的继续
生命是喜悦是回忆是你